Bookmark and Share    
 

Samarbeidspartnere

Aneli AS (A)
Moteeksperter og gledesspredere
Tlf.: 22 73 47 00
Disse to damene driver klesbutikken Aneli på Røa. Jeg har fast bilder på veggene, og elsker å droppe innom butikken for å få påfyll av positiv energi. Dét er helt gratis i Deres butikk! I tillegg har de masse delikate plagg, og ettersom jeg jobber der innimellom blir jeg inspirert til å fylle opp skapet med annet enn malerklær! Jeg har forøvrig ansvarlig for deres hjemmeside.

www.aneli.no
Hilde Østerholt (HØ)
Kunstnervenninne
Tlf.: 99700311
Min kunstnervenninne og viktig inspirasjonskilde! Hilde er kunstner, og stiller ut bilder sammen med meg på veggene i Fus Café og Bar. Hun har mange kreative sider, og kan mye om mange lure ting!

www.galleribhilde.com
Høyt Og Lavt AS (HA)
Gerd, innehaver av barneklesbutikken på Vøyenenga har nå også startet opp butikk på Østerås. I hennes butikker finnes noen av barnebildene mine for salg!
Litt Snob Og Helt Coco (LO)
Siri Veidahl (SV)
Strikkedame
Tlf.: 90937332
Min Mor strikker og hekler vidunderlige plagg til store og små, hun lager ting på bestilling dersom du har sett deg ut noe du ønsker deg i et oppskriftshefte eller et kreativt butikkvindu. Alle plagg er unike, morsomt å eie noe som ingen har maken til!
Steam Kaffebar AS (SK)
Salgsutstilling av bilder på egertorget i Oslo. Henrik Motrøen og Kjetil Hamre er innehavere av kaffebaren og godteributikken "Dropsen" hvor jeg har hatt et maleprosjekt tidligere. Inspirerende samarbeid, og ikke minst givende å pryde vegger i stilfulle lokaler!
Stian og Christoffer Robsrud (SR)
Inspirerende sjarmtroll
Mine to vakre små gutter inspirerer meg til å lage barnebilder, og ikke minst gir meg masse positivt overskudd til å lage glade bilder!
Thomas Robsrud (TR)
Min Brannmann
Thomas er sammen med småguttene når jeg trenger litt ekstra maletid! Han er en fantastisk pappa, som er 100% tilstede når han er der. Slik at mor får male i fred! I tillegg har han et godt øye, og kommer med inspill og konstruktiv kritikk når jeg "henger litt fast" eller er usikker på et bilde.
Unni Robsrud (UR)
Sydame
Tlf.: 67 13 36 38
Min svigermor, hun er en meget kreativ dame. Hun har sydd bunader til hele familien, og tar de fleste håndarbeidsoppdrag på strak arm. Hun syr forkler, og nå for tiden små forklekjoler som jeg komponerer. Jeg leverer et arbeid fullt av lapper og nåler, og i retur kommer de festligste antrekk!
© Galleri ElinPelin v/Elin Robsrud | Blinken 37a, 1349  Rykkinn - Norway | Tlf.: +47 95745999