Bookmark and Share    
 

ElinPelin

 

Jeg er en liten tobarnsmor, født i Stavanger i 1976, oppvokst i Larkollen og bor nå på Rykkinn i Bærum sammen med min Brannmann og mine to små gutter. Det var lenge en drøm å kunne bruke tiden til noe kreativt, noe som gir godt humør- og som i tillegg gir andre glede og inspirasjon!

 

Galleri ElinPelin -
Navnet kommer fra barnslige dager, hvor storebror Rune kalte meg ElinPelin Pompampei, for å gjøre meg glad hvis jeg var sur eller lei. Så navnet er fra et gledesord - Og det er det som er målet mitt; Å glede alle med mine bilder!

 

”Kunstnerhistorien”
Jeg har alltid vært glad i å bruke kreative sider.

Da en venn snakket om å starte kafé tilbød jeg meg å male et bilde til ham, uten spesiell erfaring som tilsa at produktet kom til å bli bra annet enn at jeg alltid har vært glad i å tegne og male. Han tilbød meg å bruke veggene som galleri, og jeg fikk ikke sove følgende netter grunnet inspirasjon og begeistring (2007).

Jeg har ingen formell kunstutdanning, men er altså det som kalles "Autodidakt kunstner" = selvlært. Mitt familietre er kreativt i flere grener og jeg har utviklet meg for hvert bilde jeg har malt. Jeg prøver meg frem med ulike teknikker, farger og effekter. Jeg bruker sparkel, kitt, lim og originale detaljer som er etter min oldemor. Jeg er stadig under utvikling og elsker mitt nye liv som kunstner!

 

 

Nå har jeg egen kaffebar, med egne bilder og ting.. (2014)

 

 

_______________________________________
 
Så langt, fra 2007-2009 har jeg fått meg en liten "kunstnerCV", den finner du her..
  

Gleder meg hver dag til fortsettelsen!

 
© Galleri ElinPelin v/Elin Robsrud | Blinken 37a, 1349  Rykkinn - Norway | Tlf.: +47 95745999